

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вратите на „Медуза” са отворени всеки ден от девет часа сутринта до единадесет часа вечерта през седмицата, а в петък и събота до един часът след полунощ. Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Всеки ден витрините се зареждат с пресни продукти от месокомбинат „Свищов“
Буквално ще си оближете пръстите, а всичко е много лесно и най-вече бързо
Интересният хранителен режим е създаден още през 70-те години на миналия век
Кафемашина с подарък 60 капсули кафе се продава за 109.99 лв.
През летния сезон магазините на компанията се зареждат всеки ден с прясно българско месо от комбинат „Свищов“
Много бюджетна и лесна рецепта
Вкусни и сочни гнезда с пълнеж
С тях поднесете и домашен хляб, с който да топите. Става неустоимо вкусно
Крайният резултат ще ви остави без думи - изключително ароматен, с характерния вкус на картофи и една приятна нотка на тиквички